Pravno obvestilo

Upravljavec te spletne strani je Javna agencija RS za zdravila in medicinske pripomočke. 

Spletno stran Formularium smo oblikovali z namenom, da omogočimo spletni dostop do Formulariuma Slovenicuma in do posameznih brezplačnih vsebin. Brezplačne vsebine, objavljene v posebnem zavihku, so prosto dostopne. 

Vse vsebine, objavljene na spletni strani www.formularium.si, so last JAZMP.

JAZMP se bo po najboljših močeh trudila zagotavljati resnične, zanesljive in kakovostne dodatne vsebine, ki niso del FS. JAZMP ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost, uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. JAZMP ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na tej spletni strani.

JAMZP si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani dodatno vsebino na spletni strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Čeprav spletna stran omogoča povezave na druge strani, JAZMP ne odgovarja za vsebino in pravilnost podatkov na teh straneh.   

JAZMP se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki spletnega mesta, ravnala v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

QR:  <?php the_title(); ?>
Scroll to Top